Á la carte

Alla rätter tillagas med en stor dos kärlek av våra duktiga och smaksäkra kockar. Restaurangen håller öppet måndag - lördag från 18.00.
 


Förrätt

Toast skagen
SEK 130

Tonfisk
Gomawakame och friterad tuttul serveras med ponzudressing och hummermajonnäs
SEK 140

Carpaccio
Pinjenötter, tryffelmajonnäs, ruccola, parmesan, syrad lök och sotad purjo
SEK 145


Varmrätt

Biff
Chilibearnaise, lökmarmelad och rödvinssky
SEK 275
 

Ceasarsallad 
panko -och parmesanpannerad kycklingfilé och hickorybacon
SEK 195

 
Gårdsgris från siljanchark
Grillad karré pensald med honungsglaze serveras med vitlökssmör och majspuré
SEK 215

 
Regnbågsforell
gravad julienne, syrad lök, vitvinssås och Älvdalsrom
SEK 245

Gnocchi slungad i timjansmör
Rostad pumpa, tomater och hyvlad parmesan
SEK 245


Dessert

Limemarinerade jordgubbar
Hasselnötsglass och havresmul
SEK 125


Körsbärskompott
Chokladganache, rosmarinsorbet och mandelsmulor
SEK 125


Vitchokladpannacotta 
Färska bär och halloncoulis
SEK 135


Med reservation för reducerad meny under vardagar





Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse