1137
Boka rum

Rum 1

OK
Min bokning

Sommar i Rättvik och Dalarna

Dalhalla

Den spektakulära konsertarenan mitt ute i Rättviksskogen fascinerar såväl publik som artister. Få konsertplatser kan konkurrera med dess storslagenhet och natur och klarblå vatten. Platsen upptäcktes av en slump i början av 1990-talet – idag är Dalhalla en av Europas mäktigaste och vackraste konsertarenor. En upplevelse utöver det vanliga, men andra ord!

Karl Tövåsens levande fäbod och gårdsmejeri

Här får du uppleva en bit levande kulturhistoria. Fäboden har varit i oavbruten drift sedan början av 1600-talet. Handla med dig nykärnat smör och ost hem, eller boka en mysig tur med häst och vagn!

Bastuflotte

Bastuflotten ligger i Siljan med utsikt över Långbryggan, kyrkan och Rättviksbukten. flotten har relaxrum och fördäck och är en optimal "Siljans-upplevelse" för både för firmafesten som för stora barnfamiljen. Bastuflotten kan även hyras vintertid för bad i isvak. 

Prisexempel: 1500 kr för 6 personer. Kontakta arrangör för fler prisuppgifter. 

Sommarrodel 

Ingen sommar utan ett besök i Rättviksbacken. Ett fartfyllt äventyr för hela familjen!

Från toppen av slalombacken har man dessutom panoramavy över Siljan. 

Leksand Sommarland

På Leksand Sommarland hittar man allt från höghöjdsbanor, minigolf och gokart. 

Sommarlandet ligger ca 20 minuter från hotellet.

Rättvik på cykel

Ta med cykeln på semestern! Rättvik är den perfekta platsen för dig som gillar att svischa fram på två hjul. Här finns massor av bra rundor, skogsvägar och tuffare MTB-slingor. För dig som vill uppleva stan på cykel, men inte har möjlighet att ta med en finns traditionella cyklar att hyra på Team Sportia. Pris: 150 kr/dag.

Vinter i Rättvik och Dalarna

Längdskidor

I Rättvik finns flera härliga skidspår, anpassade till hela familjen! 

För er som vill passa på att unna er en skön helg erbjuder vi flera olika paket. Allt för familjen, kompisgänget och den som vill komma till Rättvik för en träningsweekend! Läs mer om våra paket här.

Vi har även ett paket anpassat speciellt efter er som kommer till oss för ett träningsläger med klubben! Läs mer om paketet här.

Snöskor

Snöskor är ett enkelt och roligt sätt att ta sig fram när snön ligger djup. Besök Rättviks vackra utkiksplatser som man annars inte når under vintern!

Du kan både hyra utrustning, gå med guide och få tips om bra utflyktsmål

Rättviksbacken

Rättviksbacken har en enastående utsikt över Siljan, och är perfekt för alla nya skidåkare som vill utveckla sitt självförtroende som skidåkare. Perfekt också för barnens första besök i backen!
Och det bästa av allt: slalombacken ligger bara 3 minuter med bil från hotellet. 

För alla barnfamiljer som kommer hit för en skidsemester eller för lite tid tillsammans erbjuder vi Familjepaketet. 

Orsa Grönklitt

Ungefär 45 minuters bilfärd från Rättvik ligger Orsa Grönklitt. Med 23 nedfarter, 8 mil längdspår och en massa roliga aktiviteter för barnen är det den perfekta dagsutflykten för barnfamiljen. Utrustning finns att hyra på plats och för nybörjaren finns skidskola, både för längd- och utförsåkning. 

Långfärdsskridskor

Nu finns det långfärdsskridskor att hyra på Stiftsgården. Svischa fram på Siljan – en riktigt härlig aktivitet i vårsolen! Pris heldag: 200 kr, halvdag: 100 kr. Hjälm och isdubbar ingår. Går inte att förboka, hyrs i receptionen på Stiftsgården kl. 8.00–16.00 varje dag. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse