Middag



Erik med sitt gäng lagar traditionell mat med inslag av lokala råvaror.


Förrätter

Toast Skagen
Picklad rödlök, löjrom
135:-
Jordärtskockssoppa
Friterat ägg, örtolja
115:-



Varmrätter

Långbakad Karré från Dalarna
Palsternackspuré, portvinssky
255:-

Röding från Jämtland
Sandefjordsås, syrad gurka, forellrom
245:-

Lasagne
Tomatsallad, riven parmesan
195:-

Penne
Tomat & linsragu, riven parmesan, sallad
185:-



Efterrätter


Chokladtårta
Jordgubb & smultronsorbet, grädde
115:-

Drottningpaj
Rättviksglass
115:-


Restaurangen håller öppet 
Måndag–Lördag från kl. 18.00
Boka bord på 0248-51150

 


Varför inte börja middagen med en välkomponerad Gin & Tonic från våran Gin & Tonic-bar.

Välkomna!






Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.