Middag



Erik med sitt gäng lagar traditionell mat med inslag av lokala råvaror

Ala carte

Förrätter

Skagen toast
Syrad rödlök och löjrom
140:-

Råbiff
Äggula, kapris, dijonsenap, syrad lök, friterad rotselleri och parmesan
170:-

 Betor
Chevrécrème, valnöt, honungskex, ruccolasallad och citronolja
140:-

Huvudrätter

Pepparstekt Oxfilé
Rödvinsssky, café de parissmör, sparris
325:-

 Svenskodladregnbågslax
Basilikasmörsås, friterat ägg och syrad gurka
295:-

Höjdens hamburgare
Svensk högrev, pepperjack-ost karamelliserad lök, tryffelcrème,egen ketchup, coleslaw, pommes frites
195:-

Grillad och ugnsbakad rotselleri
serveras med hummus, vitlökssmör, friterat ägg, pommes frites
195:-

Kockens tips
fråga servisen vad som serveras
185:-

Efterrätter
Glassen kommer frånRättviksglass

Vaniljglass
med maränggrädde, jordgubbar ochchokladsås
130:-

Crème brûlée
med färska bär
130:-

Citronkaka
med smultronsorbet och lemoncurd
130:-


Restaurangen håller öppet 
Måndag–Lördag från kl. 18.00
Boka bord på 0248-51150

 


Varför inte börja middagen med en välkomponerad Gin & Tonic från våran Gin & Tonic-bar.

Välkomna!






Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.