Best Western Hotel Lerdalshöjden
8 feb
18:00 - 23:00

Jazzhelg på Höjden

Den 5–8 februari 2020 är det jazzkurs på vårt hotell med deltagare från stora delar av Sverige. Det är tre olika grupper som spelat tillsammans under veckan, och på fredag och lördag kväll är det öppet för allmänheten att komma och lyssna. Fredag 7 februari och lördag 8 februari kl. 18.00 erbjuder vi er att lyssna, och samtidigt äta en god "Jazz Meny". Vi serverar en 2-rätters ”Jazz Meny” för er som bokar bord. Pris för menyn är 475 kr. För er som enbart önskar lyssna och dricka något, så är priset för entrén 100 kr. Musikunderhållningen börjar ca kl. 19.30. Boka bord på telefon 0248-511 50 eller info@lerdalshojden.se
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.