Best Western Hotel Lerdalshöjden
5 jul
21:00 - 23:00

Jazzkväll på Hotell Lerdalshöjden!

Torsdagen den 5 juli, spelar jazztrion Timjan på Hotell Lerdalshöjdens terrass. Timjan är en jazztrio från Stockholm bestående av Axel Rosén (bas), Miranda Diaz Römmesmo (saxofon) och Anton Brodin på gitarr. Alla tre studerar jazz på Södra Latins Gymnasium. Tillsammans med Jonas Brodin på slagverk och trombon, förgyller de kvällen på hotellets terrass med en blandning av egenskrivet, jazzstandards och folkmusik. Arrangör är Timjam och Jonas Brodin. Entré är 100 kr och biljett köpes på plats. Det kommer även serveras en tvårätters jazzmeny för den som är intresserad av det, till ett pris utav 395 kr per person. Föreställningen börjar kl. 21.00 och vi hälsar alla välkomna till en mysig stund tillsammans!
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy