Best Western Hotel Lerdalshöjden
22 jun
11:00 - 23:00

Vi ses väl på Midsommarafton?

På Hotell Lerdalshöjden firar vi vårt traditionsenliga Midsommarfirande. Vi startar kl. 11.00 med att vi öppnar upp vår uteservering (vi hoppas ju på sol) där du kan köpa kaffe, dryck, hembakat fikabröd med mera. Vid 12.00 så börjar vi resa Midsommarstången med tillhörande dans, både för vuxna och barn och detta leds av Per Mårthans. Så nu är det dags att börja träna på små grodorna! Från kl. 13.00 och framåt serveras vår underbara sill- och laxbuffé med tillbehör. Finns även kaffe och dessert för den som är sugen på det. Pris för detta är 395 kr per person. För barn under 12 år så betalar man 10 kr per barn och år. Eftersom detta brukar vara en populär aktivitet på Midsommarafton, så ser vi helst att ni bokar bord för buffén. Detta gör ni bäst på 0248-511 50. Vi hälsar alla varmt välkomna att fira Midsommar på Hotell Lerdalshöjden!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.