Familj - Höstlovspaket med Spöklov på Tomteland

Välkomna på Spöklov 2020! Häxan ställer till med bus och galna upptåg på Tomteland under höstlovet 28 oktober–31 oktober kl. 10–16.

På Häxans spöklov träffar du flera mystiska figurer från sagans värld. I Felodifestivalen tävlar sagofigurerna i en spännande melodifestival där du får rösta fram vinnaren. Häxan på sitt bästa bushumör och tillsammans med Alven, Huldran, Sagofén, busmössen och Tomten tar dom dig med på nya spännande aventyr.

 

I Trollrike träffar du trollen och Trollkungen förståss. Trollhuset är otäckt pyntat av trollen och och i Skugglandet väntar Vittran och alla grymvättar här träffar du också Vampyra och hennes fladdermusbjörn Fridolf och så Lyktgubben och många andra lite ruskiga figurer....

I Drakland hotas Tomtelands drakar av en otäck Drakjägare. Kom gärna lite ruskigt utklädd så du smälter in bland troll och häxor. Det finns massor att se och göra under Spöklovsdagarna som alla avslutas med ett superhäftigt Spöklovsdisco och den stora finalen i felodimestivalen. Vi ses på Tomtelands Spöklov... om du törs!

 

Pris: 2 695 kr. Gäller för 2 vuxna och 2 barn under 12 år.

Ingår:
• Entré två dagar till Tomteland i Mora 
• Logi en natt i familjerum
• Frukost

Best Western Hotel Lerdalshöjden, Rättvik
Tel: 0248-511 50
E-post: info@lerdalshojden.se

Skicka bokningsförfrågan
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.