Lyx & romantik - Smaka på Höjden – weekend

Vad sägs om vila, frisk luft och fantastisk mat i vackra Rättvik? Mitt i dalanaturen, med en milsvid utsikt över Siljan hittar ni Hotell Lerdalshöjden. Tillsammans med vår pittoreska granne Bruntegården ger vi er matupplevelser med råvaror från vårt lokala skafferi, mysigt boende och genuin avkoppling.

Smaka på Höjden innebär total avkoppling, energipåfyllning och en ordentlig dos av gourmetmat. Bruntegården ligger runt knuten från vårt hotell och är restaurangen som gjort sig känd för sin 'Fäbodcrossover', listad av White Guide som en av de bästa restaurangerna i Dalarna. En upplevelse utöver det vanliga!

Pris: 2 695 kr per person*

Paketpris gäller oavsett övriga priser på enkel- och dubbelrum.

Ingår:
• Logi två nätter i dubbelrum hos oss på Lerdalshöjden
• Ett glas mousserande och praliner på rummet vid ankomst
• Första kvällen: trerätters middag i vår restaurang
• Andra kvällen: avsmakningsmeny på Bruntegården
• Tillgång till vår relax med bubbelpool och bastu
• Lån av morgonrock och tofflor
• Vår härliga frukostbuffé

*Erbjudandet gäller torsdag–söndag, exklusive dryck och i mån av plats. Tillägg enkelrum 300 kr per natt.
Erbjudandet gäller ej under storhelger och Dalhalla kvällar. 

 

Lyxa till det lite extra!
Förbeställ ett lyxigt fruktfat, ett glas mousserande och några praliner som står på rummet vid ankomst. Eller varför inte en flaska Champagne eller Cava?

Läs mer om Bruntegården här. 

Best Western Hotel Lerdalshöjden, Rättvik
Tel: 0248-511 50
E-post: info@lerdalshojden.se

Skicka bokningsförfrågan
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.