Best Western Hotel Lerdalshöjden

14/10 kl. 16:00 - Teaterföreställningen "a Peace of lôve - poetry & music"

”En kväll med peaces of lôve - ôm ni fatter?”

Den 14/10 klockan 16:00 håller Hotell Lerdalshöjden dörrarna öppna för en föreställning som, av ensemblen själva, beskrivs som balsam för själen - och det är de inte ensamma om. Pris: 195:-/person.

"Både musikaliskt men också med tankeväckande substans i budskapet till oss alla. Det är precis något som ligger mig varmt om hjärtat, att koppla historien till vår tids frågor, men ändå inge ett hopp i allt elände vi möter i dagens värld.”
- Arrangören av smygpremiären 2016.

"..artisterna utnyttjade sin musikaliska skicklighet och sin kontaktskapande förmåga till att skapa en tankeväckande, rolig och berörande upplevelse hos åhörarna."
- ST 5/9 2016 efter smygpremiär.

Medverkande är:
Åsa Bergh som bl.a. gjorde rollen som Ulrika i Västergöhl i originaluppsättningen av Krisina från Duvemåla och på den grammisbelönade CD:n.
Bo Sandberg frilansande träblåsare som de senaste åren varit trogen Stockholms musikalscener.
Klabbe Hörngren - pianist, stationerad i Göteborg, ”Klaviaturspelaren och kompositören Klabbe Hörngren har med gruppen Klabbes Bank varit en av de senaste årens intressantaste musiker på den svenska jazzscenen.”
- Dan Backman på konsertbloggen i SVD 2014.

Välkommen att boka på 0248-511 50 eller info@lerdalshojden.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.