Relax och hälsa


Bada bastu, bada bubbelpool och koppla av i våra sköna korgstolar. 

Hotellgäster som vill unna sig en privat relax på Siljan kan hyra en bastuflotte. Mysig upplevelse för både barnfamiljer och kompisgänget - även på vintern!

Gym, bastu och bubbelpool


Som hotellgäst har du fri tillgång till gym, relax, bastu och bubbelpool.

Träning


Jag erbjuder personlig träning och hälsoinspiration till privatpersoner, par/kompisar eller grupper.

Funktionell träning: Här presenterar jag ett ”smörgåsbord av roliga övningar. Jag möter dig där du är och vill inspirera till en härlig timme på din nivå, oavsett om du är nybörjare eller redan igång med din träning och vill ha lite pepp och inspiration. Jag har en bred kunskap om träning och som hälsoinspiratör har jag mycket att erbjuda.

Löpning: Vi löper tillsammans vid vatten eller i skogen som är ett härligt sätt att uppleva vackra Rättvik. Under passet ger jag tips och råd som hjälper dig under vägen.

Hälsoinspiration: Jag går igenom vilka val du kan göra i din vardag för att må bättre .Där ingår kost, rörelse, andning och stress.

Mina utbildningar:
- Personlig Tränare
- Hälsocoach
- Stress- och Avspänningspedagog
- Medveten Andningsinstruktör

Välkommen att kontakta mig om du vill veta mer!
Kang Fredriksson 

kangskrut@gmail.com
Mobil: 073-649 7347


Sköna morgonen på höjden


Unna dig själv en skön morgonstund hos oss på Lerdalshöjden! Varje vecka finns möjlighet att besöka oss för härlig hotellfrukost och en stunds avkoppling i vår relax.

Du får ta del av vår härliga frukostbuffé och låna morgonrock och tofflor. Efter frukosten: en härlig stund i vår relaxavdelning med bubbelbad, sköna korgmöbler och bastu. Perfekt aktivitet för dig som vill ha en stunds lugn och ro.

Pris: 225 kr per person. 

Tid: Måndag–fredag 06.30–09.30. Lördag–Söndag 08.00–10.30.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.