Best Western Hotel Lerdalshöjden

Gym, bastu & bubbelpool

Passa på att njuta i vår relaxavdelning när du är här. Bada bubbelpool, basta och koppla av i våra sköna korgstolar eller varför inte ute på terassen med utsikt över Siljan.

Som hotellgäst har du fri tillgång till gym, gruppträningsaktiviteter,  bastu och bubbelpool. 


Gruppträning hösten 2018

Tillsammans med Rättviks Gymnastikklubb erbjuder vi våra hotellgäster gratis gruppträning flera gånger i veckan under vår och höst (uppehåll under sommaren). Givetvis är även ni som inte bor på hotellet välkomna att delta, teckna ert medlemskap direkt med Rättviks Gymnastikklubb via hemsidan www.laget.se/rgk 


Sköna morgonen på höjden

Unna dig själv en skön morgonstund hos oss på Lerdalshöjden! Varje vecka finns möjlighet att besöka oss för härlig hotellfrukost och en stunds avkoppling i vår relax.

Du får ta del av vår härliga frukostbuffé och låna morgonrock och tofflor. Efter frukosten: en härlig stund i vår relaxavdelning med bubbelbad, sköna korgmöbler och bastu. Perfekt aktivitet för dig som vill ha en stunds lugn och ro.

Pris: 225 kr per person. 

Tid: Fr.o.m. augusti, alla dagar kl. 08.00–12.00, frukosten serveras fram till kl. 09.30 måndag–fredag och till kl. 10.30 lördag och söndag.
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy