Best Western Hotel Lerdalshöjden
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Välkommen på er nästa konferens!


Vi på Lerdalshöjden har lång erfarenhet av att anordna konferenser och är vana vid att hålla koll på detaljerna, så hos oss blir konferensen alltid något alldeles extra! Den fantastiska utsikten över Siljan och de vackra omgivningarna på höjden får man alltid som en liten bonus. 


VÅRA KONFERENSPAKET


Konferens med helpension och övernattning

 

Pris: 1.295 kr per person i dubbelrum, exkl. moms. Enkelrumstillägg: 200 kr 
Pris för konferenslokal tillkommer beroende på vilken lokal ni önskar.

Ingår
• Förmiddagskaffe med smörgås  
• Lunchbuffé 
• Eftermiddagskaffe med  hembakat och uppskuren frukt 
• Trerätters middag 
• Övernattning i dubbelrum 
• Vår härliga frukostbuffé
• Fritt tillträde till gym och relax under vistelsen. 

Dagkonferens 
Pris:
från 375 kr per person, exkl. moms. 

Ingår
• Förmiddagskaffe med smörgås
• Lunchbuffé 
• Eftermiddagskaffe. Scones med tillbehör, något sött  och med en nyttig hörna.
• Konferenslokal 


En händelserik konferens 
Förutom tillgången till vårt stora hotell, de härliga omgivningarna och den underbara vyn över Siljan finns massor att se och göra i Rättvik. Vad sägs till exempel om sommarrodel, bastuflotte eller en kryssning på Siljan? Vintertid finns härliga längdspår och Rättviksbacken för er som vill spänna på skidorna och ta en tur tillsammans. Genom vårt samarbete med Rättvik Bowling & Krog kan vi dessutom sätta ihop paket med boende och biljetter till olika evenemang. Säg till vid bokning så hjälper vi er att planera era aktiviteter! 

Våra förslag på konferensinnehåll 
För er som vill bygga gruppdynamik och få ny kunskap erbjuder vi ett antal olika alternativ. Välj en eller flera inför er konferens. 
 
1. Hälsa och träning – föreläsningar och tester med Gusse Bjernulf från Koppjärk Hälsocenter. Föreläsningar: Träning, Fysiologi, Ergonomi, Hälsa i balans och Kost. Tester: Blodtryck, Blodsocker, Kolesterol, Blodvärde och Lungfunktion. Pris: 1 500 kr/h exkl. moms. 

2. Vinprovning – med sommelier Fredrik Vilhelmsson från Bruntegården. Välj mellan tema Blå druvan, Gröna druvan, Bubbel, Vinlandet och Vilt och vin. Pris: 495 kr/person, 4 viner, provningsprotokoll, vatten, bröd och produktlista ingår. 

3. Mat och vin – måndag–onsdag för grupper om max 12 pers. Vid fler än 12 deltagare kan gruppen delas upp i två, där hälften lagar mat och hälften provar vin, för att sedan bytas av. Matlagningskurs med Magnus Ollas från Bruntegården. Pris: 995 kr/person. Vinprovning med sommelier Fredrik Wilhelmsson 


Våra lokaler
Våra mindre grupprum är lagom för personliga möten – vår största lokal rymmer 250 personer i biosittning. I restaurangen finns plats för 300 sittande gäster, perfekt för årsmöten eller bolagsstämmor. Den görs dessutom enkelt om till festsal.

Antal personer i biosittning/skolsittning/u-bord
Rättvikssalen: 250/140/46
Vita havet: 110/70/36
Bodasalen: 70/35/18
Styggforsen: 15/12/12
Springkällan: 15/12/12
Oresalen: sammanträdessittning 12 personer
Mörksuggan: sammanträdessittning 8 personer

Gym och relaxavdelning
För dig som vill träna, basta och bubbla eller bara njuta av utsikten över Siljan från vår relaxavdelning.

Boka er nästa konferens 
Vi utformar er konferens precis som ni vill ha den. Kontakta oss på 0248-511 50 eller mejla till oss på info@lerdalshojden.se för offert, bokning eller mer information. Konferens med julbord


Eftermiddagskonferens
Eftermiddagskaffe, lokal och julbord. Pris: 575 kr.

Dagkonferens
Förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, lokal och julbord. Pris: 725 kr.

Konferens med övernattning
Förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, lokal och julbord.
Pris: 1.295 kr per person i dubbelrum. 200 kr enkelrumstillägg.

Priserna är per person och exkl. moms. För mer information: 0248-511 50 eller info@lerdalshojden.se


Träning


Jag erbjuder personlig träning och hälsoinspiration till privatpersoner, par/kompisar eller grupper.

Funktionell träning: Här presenterar jag ett ”smörgåsbord av roliga övningar. Jag möter dig där du är och vill inspirera till en härlig timme på din nivå, oavsett om du är nybörjare eller redan igång med din träning och vill ha lite pepp och inspiration. Jag har en bred kunskap om träning och som hälsoinspiratör har jag mycket att erbjuda.

Löpning: Vi löper tillsammans vid vatten eller i skogen som är ett härligt sätt att uppleva vackra Rättvik. Under passet ger jag tips och råd som hjälper dig under vägen.

Hälsoinspiration: Jag går igenom vilka val du kan göra i din vardag för att må bättre .Där ingår kost, rörelse, andning och stress.

Mina utbildningar:
- Personlig Tränare
- Hälsocoach
- Stress- och Avspänningspedagog
- Medveten Andningsinstruktör

Välkommen att kontakta mig om du vill veta mer!
Kang Fredriksson
kangskrut@gmail.com
Mobil: 073-649 7347

Skicka en bokningsförfrågan

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy