Best Western Hotel Lerdalshöjden

Behandlingar

Skäm bort dig själv en stund under din hotellvistelse.
Det finns väl knappast något som är så välgörande och avkopplande för kropp och själ som en massage.

Vi samarbetar  med Anna  Larsen för massagebehandlingar!

Måndag-fredag kan du boka massage på Annas bokningssida, se länk!

Lördag–Söndag hjälper vi dig att boka via telefon med Anna!,

Anna är väldigt populär massör så vad ute i god tid!
Annas lokal ligger på  HSB gatan 3 i Rättvik

Boka tid här


Hjärtligt välkomna!

För bokning/information
Telefon: 0248 - 511 50

Massagebehandlingar

Klassisk massage
Djupgående massage som löser upp djupa & långvariga spänningar genom massage samt pressur & triggerpunktsbehandling av "muskelknutarna". Vid behov utförs även longering av korta muskler, en kombination av muskeltöjning och massage.

50 min, 650 kr
25 min, 400 kr

Avslappningsmassage
En väldigt lugnande och avslappnande massage för den som inte vill ha den tuffare terapeutiska behandling som utförs i svensk klassisk massage. Denna massage passar utmärkt för de som vill komma ner i en djupare ro och avslappning. Det är även ett utmärkt alternativ för de som har fibromyalgi eller andra besvär i kropp och muskulatur.

50 min, 650 kr
25 min, 400 kr

Varma stenar 
En värmande, mycket avkopplande och rogivande behandling med varma lavastenar. Behandlingen är mycket mild och gör hela kroppen varm, mjuk och avslappnad. Stenarna får delvis verka i stillhet men också under mjuka svepande drag över kroppen. När stenarna verkat får kroppen vila i en härlig inpackning i hjortron. Lugn för kropp och sinne.

50 min, 650 kr

Huvudrelease
För en härlig djupavslappning för kropp och sinne. Fokus är på att släppa spänningar som kan leda till t.ex. nack- & huvudvärk och migrän. Behandlingen innehåller axel-, nack- skalp- & ansiktsmassage samt akupressur. Vid behov sker töjning av korta muskler för att öka rörlighet i nacke. De bästa metoderna av både svensk klassisk massage och thaimassage i en ljuvlig kombination.

50 min, 650kr

Peeling, ansikte, kropp och fötter

I alla behandlingar används ekologiska produkter

Ansiktskur
Detta är en kur med fokus på  rening & utrensning.  Beroende på din hudtyp så jobbar man antingen med hjortron-, lingon- eller blåbärsfröolja som bas. Behandlingen startar med rengöring & peeling av ansikte, därefter läggs en utrensande lermask. Fortsättningsvis akupressurmassage - "ansiktslyft på naturlig väg". Din hud får därefter en riktig energiboost och fin lyster tack vare serum innehållandes bärfröolja från hjortron, nyponrosfrö och gurkörtsolja som tillför vitamin A och GLA till din hud på ett naturligt sätt. Behandlingen avslutas sedan med en skön ansikts-, nack- & skalpmassage. Den längre behandlingen inkluderar massage för händer, armar, axlar.

50 min 650kr
25 min 400kr

Bodyscrub
I behandlingen så skrubbas hela kroppen, peelingen rengör på djupet och tar bort torr hud. Efter peeling smörjs kroppen in i en välgörande lotion med avokadoolja, shea- och kakaosmör. Kroppen lämnas underbart mjuk & din hy får en otroligt fin lyster, samtidigt som cirkulationen i kroppen kommer igång.

25 min 400kr

Kur Lerdalshöjden

Här börjar vi med en halvkroppsmassage på önskat område och därefter får du en ansiktskur, se ovan. 

50 min 650kr

Lerdalshöjdens lyx
Vi börjar med en härlig kroppspeeling och därefter en skön halvkroppsmassage. Behandlingen avslutas med en uppfräschande ansiktskur. Läs mer om peeling och ansiktskur ovan. 

80 min 950kr

Fotkur Lerdalshöjden
Inleds med fotbad, peeling och fotmassage. Därefter en halvkroppsmassage.

50 min 650 kr

Fotkur
En härlig behandling för trötta fötter.
Inleds med ett fotbad, därefter mjukgörande peeling. Avslutas med fotmassage.

25 min 400kr

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse